Purmo Pensionärer

Hej igen alla glada Purmo Pensionärer

 

Efter Julen 2020 uppehållet, har vi inte riktigt kommit igång  med våra träffar p.g.a.Pandemin. Några har vi kunnat ordna emellan, de givna restriktionerna som vi måste hållas oss till. Nu verkar det som att vi kan börja planera månadsträffarna på nytt.

 Efter vintern och när alla fått sig vaccinerad med tre sprutor är förhoppningen att vi kan hålla våra månadsträffar på nytt vid Uffes Mat o. Cafè.

Fortsättningsvis rekommenderas ansiktsmask sprita händerna och hålla ett visst avstånd till varandra. Det har visat sig att personer har fått Covid-19 trots de har varit full vaccinerad. Framför allt är det viktigt att vi kommer oss ut och får träffas igen!  Och som vanligt träffas vi då vid Uffes.

 Vårens program är i detta nu under planering, där både kropp och själ blir ihågkomna! Möjligen avviker vi ibland i någon mån, vi är inte så strikta, men månadsträffarna fortsätter som förr sista fredagen i månaden klockan 14, det brukar vi inte ändra på om det inte dyker upp något alldeles speciellt !  Följ minneslistan!

 

Vandrings grupper startar från olika vandrings leder i Purmo .En rutt brukar vara mellan 5-6 km lång.  Följ minneslistan !

Boule och vandring  i LKH hallen i Bennäs. Nu kan man också vandra innom hus och spela boule i LKH hallen i Bennäs. Tider: måndag kl:10- 11.30,  onsdag kl:14- 16.

Pidro spelas alla tisdagar i Byagården (Martha stugan) på Sisbacka, med start kl.08.00- 12.00.

Cirkelträning vid Träningsverket i Lillby. Måndagar och onsdagar kl.90.00-10.00. Även andra tider när det passar den enskilde. Träningsverket brukar lägga upp på Facebook , när det är fritt fram att träna.